17 July 2011

::aH-Ha::

"Hohoho....hampir 4 bulan aku tak update. Ape cer kan?? aH-Ha......tak ada ape cer pun sebenarnya. The truth is I am very lazy to update my blog. Sekarang pun dah mula sikit-sikit tanam anggur. Aku tak ada masa free?? Ya dan Tidak kepada persoalan itu. YA sebab aku ada rutin harian aku. Pagi start 0830 aku ajar mengaji sampai jam 1300. Lepas tu sambung jam 1700 sampai 1830. Nak free pun petang la itupun kalau ibu aku tak suruh pergi mana-mana. TIDAK sebab malam aku free je kalau nak online tapi aku memilih jarang untuk online. Kalau online pun bukan nak ber'blogging' tapi ber'facebook'ing. Itupun adalah dalam setengah jam. Masa aku lebih kepada ngadap tv tengok CSI. I love this program. Hehe"

"Tengoklah kalau lepas ni aku rajin ke nak update blog. Sekarang pun aku dah start intai-intai peluang nak cari duit. Takkan nak mengharap ibu ayah je kan. Sebenarnya ajar ngaji pun aku dapat income tapi tak lah sehebat orang makan gaji. Papepon aku enjoy life aku sekarang dan mahu the better life for my own good sake. Wish me all the best pals=)"

"p/s::ye..aku tahu ayat ber'blogging' dan ber'facebook'ing tu salah tapi ada aku kesah???"

6 comments:

  1. wahhh.bgusla rumet.ajr ngaji.hehe..

    ReplyDelete
  2. update lg .. update lagi !! hehehe

    ReplyDelete
  3. i'm trying....thanx for being my follower=)

    ReplyDelete
  4. rajin2 update pleaseeeee..hehehe

    ReplyDelete