03 January 2011

::IdenTiTi LamA, wAjaH bARu, GaYa???::

"Selamat datang ke Laman Atikah, nama baru tapi identiti lama, wajah baru. I'm back!! Ingatkan lama sangat aku tak update. Rupanya BARU DUA BULAN...hehe. Mula-mula tu memang malas nak update blog tapi boring pula kalau tak berceloteh syok sendiri. So, aku terbitkan Laman Atikah ini. Aku touch-up sikit-sikit, tukar template baru, warna-warna dalam ini pun baru dan sebagainya yang aku rasa perlu ditukar. Aku merasakan penulisan aku yang sebelum ini kurang jiwanya. Mulanya nak delete blog lama, buka blog baru. Tapi bila fikir-fikir balik, why not keep going with the old blog tapi tiupkan satu jiwa yang baru. Yang lebih segar dan bersemangat sempena tahun baru ini..."
"Dan aku tak pasti lagi jika Laman Atikah ini lebih jiwanya dari yang dulu. Kalian tunggu, baca dan lihat sahajalah ye. Imbas kembali cerita-cerita lama, kebanyakkannya mengenai aktiviti yang telah aku lakukan. Konsep itu tetap aku teruskan dan mungkin ada penambahbaikan lagi. Sebenarnya aku pun tak pasti lagi hala tuju penulisan aku yang akan datang ini. Mungkin bertambah baik atau bertambah teruk..huhu. Seperti yang aku katakan tadi lah...kalian tunggu dan lihat sajalah k. Kalau nak komen pun di alu-alukan. Mungkin dari komen-komen tu aku dapat idea baru. Siapa tahu.... "
"Ada juga member tanya kenapa tak nak update blog dah?(merujuk kepada post aku rasa yang lalu). Ada yang suruh stop berblogging ke?. Sebenarnya tidak begitu kawan-kawan. Sebenarnya aku ingin muhasabah diri~usia blog ini dah setahun tapi ak rasa kosong. Dan masih....aku tak pasti laman ini akan terisi jiwanya. Sama-samalah kita tunggu,baca dan lihat"

No comments:

Post a Comment