03 January 2010

::pembuka tinta::

"salam...well ni 1st time in my life aku nk buat diari hidup.ak pggl blog ni diari ler sb sepanjang ak bc ksh2 org kat blog memasing semuanye psl hidup mereka.ak pon xpnah buat diari melainkn d paksa...hehe.d paksa ni maknenye time2 skolah dlula cgu suro buat diari..lg2 subjek BI.katenye nk improve grammar...n ak xtola ak ni dh improve ke belom bab2 grammar.ak rse belom....haha..mmg xleh harap lgsg.."

"1st thing 1st sebagai pembuka blog ak ni ak nk berkongsi ngan korang psl minat ak mengenai puzzle.xkesah la puzzle pe tp slalunye yg ak main jigsaw puzzle...word puzzle n sudoku.ak tahu x ramai yg mnat ngan benda alah ni lg2 sudoku!!setakat ni mase terbaik ak kalo main yg type hard nye 6:54.itupon hard dlm handset ar....haha.sbenanye main sudoku ni menarik.dulu ak x pndg pon bende ni.n ak x ingat cmne ak leh jatuh chenta lak ngan benda alah ni..huhu.btol2 lupe tp yg ak ingat ak stat men time skola menengah.mmg bole jd lalai la kepada benda lain kalo ak dh stat buat puzzle"

"orang kate x cuba x tahu.btol gak kn.byk benda dlm dunia ni yg kte bole lakukan sebagai pengalaman tp nasihat ak buat benda yg baik la.kalo nk buat benda jahat lbey baek x payah.akhir kate....LIFE IS NOT WHAT YOU EXPECT,IT IS WHAT YOU DON'T EXPECT THAT MAKES LIFE WORTH LIVING"

2 comments:

  1. saje2 je....tu pon mls tahap gaban nk update..haha

    ReplyDelete